Winetours

Det er neppe en bedre måte å oppleve norlige Californias vakre landskap, enn å kombinere en tur til området med vinsmaking. Vi tilbyr vinturer til Napa Valley og Somona Valley utenfor San Francisco, noen inkluderer sjangsen til å besøke Muir skogen også.

Winetours
 
Heldagstur til vinlandet

Heldagstur til vinlandet

Denne heldagsturen til vinlandet tar deg med til det beste av Californias vinregion, Napa Valley. Napa Valley ligger omtrent 50 miles nord for San Francisco og er kjent som Nord Amerikas beste regioner for vinproduksjon. Turen inkluderer ett besøk til 3-5 forskjelige typer vinprodusenter i Napa Valley - fra masseproduksjon til mindre boutiqer. Kjøp billettene din her.

Fra 793 kr
Halvdagstur til vinlandet

Halvdagstur til vinlandet

Denne halvdagsturen til vinlandet til Sonoma Valley i Calefornias vakre vinregion er den perfekte kombinasjon av vinsmaking i noen av de beste vingårdene, og de utrolige utsiktene fra det billedlige Sonoma. Book billettene dine i dag og forbered deg på en tur som du aldri glemmer!

Fra 705 kr
Skog & vin deluxe tur

Skog & vin deluxe tur

Vår skog & vin deluxe tur er en flott måte å se to av de mest populære severdigheter i San Francisco. Om morgenen får du oppleve de spektakulære redwood sequinoa trærne i Muir Woods. Om ettermiddagen kan du slappe av og smake noen herlige viner mens turguiden introduserer deg for det vakre vinlandet.

Fra 1049 kr
Norsk
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn