San Francisco på sykkel

Sykkel gjennom San Franciscos mest populære attraksjoner fra the Golden Gate Bridge, tidligere Fisherman`s Wharf til "the Painted Ladies". Det er en utrolig måte å oppleve San Francisco på. Vi tilbyr turer på alle nivåer. Book din sykkeltur her.

San Francisco på sykkel
 
California sykkeltur i solnedgang

California sykkeltur i solnedgang

Bli med oss på California sykkeltur i solnedgang, og opplev San Francisco på en helt ny måte, Du kommer til å se byen i solnedgang mens den er på sitt vakreste, mens guiden tar deg med over Golden Gate Bridge. Det kommer til å være mange muligheter til å ta bilder. Book turen her!

Fra 485 kr
Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur

Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur

Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur tar deg med på ditt livs tur! Turen starter på Fisherman`s Wharf, og herfra vil turguiden ta deg med på en reise langs kystlinjen for å se sjøløver, delfiner, militære fort, bølge og vind organer og noen av San Franciscos vakreste nabolag. Book turen din her!

Fra 485 kr
Gatene i San Francisco sykkeltur

Gatene i San Francisco sykkeltur

Gatene i San Francisco sykkeltur er en strak og enkel 24 km sykkeltur gjennom San Franciscos sjarmerende nabolag. Fra bakgatene i Little Italy, og til the Transamerica Pyramid, og videre til Fisherman's Wharf. Book allerede i dag!

Fra 661 kr
Norsk
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn