Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

San Francisco Segway Tur

 
Fra kr 737

Det å se og høre om San Francisco fra en segway er ikke bare morsomt, men du vil lære en hel del også! Book vår populære "brygge & kyst segway tur", "Golden Gate Park segway tur" eller vår "San Francisco kveldstur".

Brygge og kyst segway tur:

Segway turruten følger vannkanten og gir gjestene flotte utsikter over San Francisco brygge og byens silhuett. Etter en 40 minutters trening sesjon om hvordan man trygt manøvrerer segwayen, får du oppleve San Franciscos kyst i to timer. Turen er begrenset til ti deltagere per turguide. Hver gjest får en kompakt radiomottaker slik at de ikke går glipp av en detalj av hva guiden sier om hvert enkelt sted som ses på turen. Flere stopp blir gjort for å ta bilder - så ikke glem kameraet ditt.

Noen av høydepunktet i turen er: trikkens snuplass, historiske seilskip ved Hyde Steet Pier, spektakulær utsikt over Alcatraz og Golden Gate BridgeFisherman's WharfDungeness Crab Stands og de billedskjønne fiskehavner.

Golden Gate Park segway tur:

En kombinasjon av utpekte veier, sykkelstier og trafikkerte veier med lav hastighet er brukt til å lede den guidede turen i parken. Etter 40 minutter trening om hvordan man sikkert manøvrerer segwayen, vil du oppleve severdighetene i Golden Gate Park i to timer. Opplev 8 miles i den østlige delen av parken som dekker både berømte landemerker og gjemte og mindre utforskede områder. Din erfarne og morsomme turguide vil snakke til deg gjennom et kompakt lyd-system som du hører i ditt ene øre. Hver gjest får en kompakt radiomottaker slik at de ikke går glipp av en eneste detalj av hva turguiden sier om hvert enkelt sted som ses på turen.

Noen av høydepunktene på turen er: The California Academy of SciencesThe Historic Carousel & The Lawn Bowling CourtsThe National Aids MemorialLily PondFern Grotto og the Storybook Cross.

Segway kveldstur:

Utforsk San Francisco om kvelden på denne unike og morsomme turen. Opplev Fisherman’s Wharf, North Beach, Chinatown og the Waterfront. Etter en 40 minutters trening sesjon om hvordan man trygt manøvrerer segwayen, kommer du til å gli gjennom livlige nabolag i totalt to timer. Hver gjest får en kompakt radiomottaker slik at de ikke går glipp av en detalj av hva guiden sier om hvert enkelt sted som ses på turen. Flere stopp blir gjort for å ta bilder - så ikke glem kameraet ditt.

Opplev disse  San Francisco nabolag: North Beach, Little Italy,Chinatown og Fisherman’s Wharf & Waterfront.

Viktig informasjon:

- Bookingen din er på forespørsel, så det kan ta opp til 48 timer før vi kan bekrefte bookingen din. Hvis bekreftet må du skrive ut din voucher/e-billett som vi sender til din e-post adresse og ta den med deg for å veksle den inn ved turens start.

- Turen er på engelsk!

- Kjørere må være 12 år eller eldre.

- Kjørere under 18 år må være med en betalende voksen.

- Kjørere må veie mellom 45 og 113 kg.

- Ingen gravide gjester er tillatt grunnet sikkerhetsmessige grunner.

- Denne aktiviteten er ikke anbefalt for gjester som er 70 år eller eldre.

- Hver kunde må signere ansvarsfraskrivelse før turens start.

Åpningstider

Turene starter på forskjellige tider i løpet av året. Vennligst velg en dato i kalenderen, og du ser hvilke turer vi tilbyr på denne datoen, og til hvilken tid.

Bestill

man, 28 sep 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Veibeskrivelse

San Francisco Segway Tur

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine