Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Heldagstur til Yosemite

4.0 (1)
Fra kr 2,191

På denne heldagsturen til Yosemite, får du oppleve Yosemite nasjonalpark og de majestetiske, gigantiske sequoia-trærne. 

Vi maksimerer tiden vår i Yosemite nasjonalpark ved å starte tidlig og vi reiser i mindre grupper, og så utnytter vår tur mest tid i parken (minst 5 timer), sammenlignet med noen andre tilgjengelige Yosemite turer. I Yosemite delen av turen vår stopper vi for å se El Capitan, Half Dome, Bridalveil Falls, Yosemite Falls, Inspiration Point (også kjent som Tunnel View) og Yosemite Village. Til motsetning til andre turer, kjører vi også til høyere høyder og mindre bereiste deler av Yosemite nasjonalpark. Her får du sjansen til å gå en tur i den grønne skogen for å se ett skogholdt av gigantiske sequoia-trær.

I løpet av vintermånedene er det anbefalt å ta på varme klær, spesielt sko eller støvler med gummisåler. Vi gjør alltid vårt beste for å gjøre turen fornøyelig, men sikkerhet er vår første prioritet, derfor kan reiseruten bli endret grunnet snømengde, veiforhold, konstruksjonsarbeid og omkjøringer. Gåturen til de gigantiske sequoias-trærne avhenger av snømengden og veiforholdene fra oktober til mai.

Varighet: 14 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv ut billetten din og ta den med på turen.

- Denne turen inkluderer gratis henting og hjemkjørsel til hotellet ditt hvis du bor på et hotell i nærheten av Fisherman`s Wharf eller downtown området. Etter at bookingen din er fullført og innenfor 48 timer, mottar du din voucher/e-billett og tidspunkt for henting er oppgitt. Henting er mellom kl.06.00 og 07.00.

- Hvis du ikke bor på hoteller i nærheten av Fisherman`s Wharf eller downtown området i San Francisco, vil du bli bedt om å møte opp på vår agents kontor på Harrison Street i San Francisco ved turens start kl.07.30. Dette bekrefter vi innen 48 timer når vi sender voucheren/e-billetten til din e-post.

- Inngangsbillett til parken er inkludert i prisen.

- Barnebilletter er tilgjengelig for barn i alderen 11 år og lavere.

- Heldagsturen til Yosemite er på engelsk.

- Lydguide er tilgjengelig på: engelsk, spansk, tysk, fransk, italiensk, koreansk, japansk, portugisisk og mandarin.

- Hvis du velger å booke lydguide turbilletter må du ta med $20 til sikkerhetsdepositum per lydguide-sett på turens dag. Du får pengene tilbake på slutten av dagen når du leverer lydguiden.

 

Åpningstider

Henting på hotellet er mellom kl.06.00 og 07.00.

Bestill

man, 10 aug 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 14 timer

Veibeskrivelse

Heldagstur til Yosemite

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine