Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Skog & vin deluxe tur

 
Fra kr 1,612

Californias vinland er mindre enn en times kjøring fra San Francisco og det er en av de mest populære sightseeing steder i San Francisco området.

Vår Skog & vin deluxe tur er en flott måte å se to av San Franciscos mest populære severdigheter. Om morgenen får du utforske de spektakulære Redwood Sequoia trærne Muir Woods, og på ettermiddagen kan du slappe av og smake noen utrolige viner mens turguiden introduserer gruppen for det vakre vinlandet. Denne turen er ideell for både den uerfarne vinsmaker og for de som har vinkjelleren full av vin.

Skog & vin deluxe turen inkluderer tre vinsmakinger og vi kommer til å besøke små boutiquer, Sonoma og Napa Valley vinprodusenter og i tillegg Sonoma Plaza. Alle våre vinsmakinger er gratis med sjansen til å prøve 5-10 herlige viner på hvert stopp! Gourmet ostesmaking er også tilgjengelig på noen av stoppene. Turen inkluderer også en valgfri stopp på Golden Gate Bridge eller Sausalito. På slutten av turen, kan du ta ferjen fra Sausalito til San Francisco (valgfritt).

Varighet: 9 timer

Viktig informasjon:

- Kor etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv ut din billett og ta den med på turen.

- Denne turen inkluderer henting og hjemkjøring til hoteller til gjester som bor på hoteller i nærheten av Fisherman`s Wharf eller i Downtown området. Etter at bookingen din er fullført, og innenfor 48 timer, mottar du din voucher/e-billett der tiden for henting er oppgitt. Henting er mellom kl.07.30 og 08.30.

- Hvis du ikke bor på et hotell i nærheten av Fisherman`s Wharf eller i Downtown området i San Francisco, bes du om å møte opp på vår agents kontor på Harrison Street i San Francisco ved turens start kl.07.30. Dette bekrefter vi innenfor 48 timer når vi sender din voucher/e-billett til din e-post.

- Inngang til Muir Woods er ikke inkludert (ca. $7 for voksne, gratis for barn)

- Alle vinsmakinger er inkludert.

- Barn er tillatt på denne turen, men du må være 21 år eller eldre for å smake vin.

- Barnebilletter er for barn under 11 år.

- Skog & vin deluxe turen er på engelsk.

- Lydbånd er tilgjengelig på: engelsk, spansk, tysk, fransk, italiensk, koreansk, japansk, portugisisk og mandarin.

- Hvis du velger å booke lydfuidet tur, må du ta med $20 til ett sikkerhetsdepositum per lydbånd på turens dag. Kundene får pengene tilbake på slutten av dagen når de returnerer lydbåndene.

- Skog & vin deluxe turen opererer ikke på thanksgiving, i julen og nyttårsdag.

Åpningstider

Tidspunkt for henting på hotell til vår skog & vin deluxe tur er mellom kl.07.30 & 08.30.

Bestill

man, 10 aug 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 9 timer

Veibeskrivelse

Skog & vin deluxe tur

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine