Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til San Francisco

Velkommen til Sanfranciscobilletter.no - stedet for deg som vil ha billetter til cruise, attraksjoner, severdigheter, sightseeing og flyplasstransfer i San Francisco. Her kan du enkelt og sikkert kjøpe billetter til guidede turer til beryktede Alcatraz, vakre Muir Woods og berømte Fisherman's Wharf. Vi tilbyr også flyplasstransport til og fra San Francisco International Airport.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Heldagstur til vinlandet

Fra kr 1,074

Denne heldagsturen til vinlandet tar deg med til det beste av Californias vinregion, Napa Valley. Napa Valley ligger omtrent 50 miles nord for San Francisco og er kjent som Nord Amerikas beste region for vinproduksjon.

Turen starter i San Francisco og går mot Marina District, the Presidio, over Golden Gate Bridge. Det vil være en 10 minutters bildestopp på North Vista Point, før vi kommer til det storslåtte og vakre Marin Country, og videre til vinlandet i den sørlige region av Carneros, rett sør for Sonoma.

Denne heldagsturen til vinlandet inkluderer besøk til 3-5 forskjellige typer av vinprodusenter i Napa Valley - fra masseproduksjon til mindre boutiqer. Turen er både morsom og lærerik. Etter en hel dag med vinsmaking langs vingårdene og åsene, kjører vi tilbake til San Francisco rundt klokken 17-18.

Varighet: 8-9 timer.

Viktig informasjon:

- Kort tid etter at bookingen din er fullført, vil du motta en e-billett på e-post. Vennligst skriv ut billetten din og ta den med for å veksle den inn på City Sightseeing på 2800 Leavenworth Street (mellom Beach Street & Jefferson Street) hvor turen din starter.

- Noen avgifter for smaking er ikke inkludert og varierer på vin utvalget (Ca. $5 per person.)

- Barn er tillatt å være med på turen, men du må være over 21 år for å smake vin.

- Barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 5-11 år. Barn under 5 år er med gratis, i følge med en betalende voksen.

 

Åpningstider

Heldagsturen til vinlandet har daglig avgang kl. 09:00.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 9 timer

Veibeskrivelse

Heldagstur til vinlandet

Adresse
City Sightseeing 1331 Columbus Avenue (between North Point St. & Beach St.), San Francisco, CA 94133

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine