Muir Woods, Sausalito & Alcatraz

Muir Woods, Sausalito & Alcatraz

Pris fra 1009 kr

Opplev tre av San Franciscos beste severdigheter: den vakre skogen Muir Woods, den sjarmerende havbyen Sausalito og den berømte Alcartazøya.

Morgen: Muir Woods & Sausalito tur **

Start dagen din med en tur til Muir Woods & Sausalito inkludert en bilde-stopp på Golden Gate Bridge. Det er en 4-5 timers tur, der du får tilbringe mer enn to timer i den utrolige vakre Muir Woods. Du får nok tid til å gå rundt og ta til deg roen i skogen og beundre verdens høyeste trær, kalt redwoods. I desember og mai får du til og med kanskje se laksen kjempe seg opp eller ned strømmen for å slutte eller begynne deres livssyklus. Det er virkelig spektakulært! Turen er ideell for deg som ønsker å oppleve skogen uten en stor tur-gruppe som holder deg tilbake. På vår vei tilbake, kjører vi gjennom den sjarmerende byen Sausalito, og hvis tiden tillater det, stopper vi slik at du kan spasere langs vannkanten i den vakre havnebyen som er fylt med boutiquer og kunstgallerier. 

Ettermiddag: Alcatraz øy **

Avslutt turen din med å besøke det mest berømte fengselet i U.S.A. sin historie. Denne minnerike turen inkluderer en 45 minutters presentasjon "Doing Time: The Alcatraz House Tour", som har lydopptak fra ekte vakter og innsatte som levde og jobbett på øya. Det tar mellom 2-2,5 timer å gå hele turen. Fergen har avgang hvert 30 minutt.

** Note: on some dates the Alcatraz visit is in the morning and the Muir Woods & Sausalito tour in the afternoon! 

Høydepunkter:

- Omtrent 2 timer i Muir Woods  (entrance ticket NOT included, $ 7-10 per person, children free of charge) 

- Opp til en time i Sausalito

- Alcatraz billett inkludert

- Kjør over Golden Gate Bridge

Viktig informasjon:

- Bookingen din er på forespørsel, så det kan ta opp til 4 dager før vi kan bekrefte din booking. Hvis/når bookingen er bekreftet, sender vi deg en voucher/e-billett til din e-postadresse, som du må skrive ut og ta med en kopi til San Francisco.

- Denne turen inkluderer gratis henting og drop-off på ditt hotell, dette gjelder hvis du bor på hotellet i nærheten av Fisherman`s Wharf eller i Downtown området. Ditt tidspunkt for henting på hotellet vil være oppgitt i din voucher/e-billett, og vil være mellom kl. 07:30 og 8:30.

- Hvis du ikke bor på hoteller i nærheten av Fisherman`s Wharf eller Downtown San Francisco, vil vår turoperatør gi deg en adresse så nært ditt hotell som mulig, og ett tidspunkt for henting.

- Etter turen til Muir Woods og Sausalito, vil du være tilbake i San Francisco rundt kl. 13:00. Du vil bli sluppet av ved Alcatraz Landing Pier 33, hvor du skal hente dine Alcatraz billetter på Will Call box office. Alcatraz avgangstid er spesifisert booket for ett bestemt tidspunkt og er ikke fleksibelt. Du får først din eksakte Alcatraz fergeavgangstid fra din bussjåfør/turguide når dere kjører til Muir Woods, men vanligvis er det mellom kl. 13:30 og 15:30.

- Barnebilletter er tilgjengelige for barn fra 11 år og yngre. 

 

Bestill billetter

Dato
Muir Woods, Sausalito & Alcatraz Info

Muir Woods, Sausalito & Alcatraz
Henting og drop-off på hotellet, Muir Woods, Sausalito & Alcatraz er inkludert i prisen.

Info

Muir Woods, Sausalito & Alcatraz
Du hentes på hotellet er mellom kl.07.30 & 08.30. Alcatraz øya er ekstremt populær, så book i god tid! 

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Turen inkluderer henting på hoteller i Downtown San Francisco og Fisherman`s Wharf området. Hvis du ikke bor i Downtown eller Fisherman`s Wharf området, må du møte opp på vår agents kontor på Extranomical Tours. 

Se på et kart Se på et kart

Norsk
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn