Alcatraz

Du kan ikke besøke San Francisco uten å oppleve Alcatraz. Opplev det beryktede tidligere fengsel, som var hjemmet til Al Capone, George "Machine Gun" Kelley og Robert "The Birdman" Stroud. Alcatraz er en ekstremt populær attraksjon, så det er anbefalt å booke billettene dine i god tid!

Alcatraz
 
Hopp-på-hopp-av tur + Alcatraz

Hopp-på-hopp-av tur + Alcatraz

Denne 4-i-1 hopp på-hopp av pakken er den ultimate sightseeing opplevelse i San Francisco. Den gir deg adgang til fire forskjellige turer, slik at du kan oppleve Downtown San Francisco, Golden gate Bridge & Sausalito og Golden Gate Park med ubegrenset hopp på-hopp av bruk i 72 timer. Denne 3-dagers pakken inkluderer også ett besøk til den berømte Alcatrazøya!

Fra 1147 kr
Byens insider tur & Alcatraz

Byens insider tur & Alcatraz

Start dagen din med ett besøk til berømte Alcatraz øy. På ettermiddagen vil guiden din ta den med på byens insider tur, hvor du får gå stier som er mindre travle og opplev San Francisco fra ett lokalt perspektiv. Turen inkluderer mange av San Franciscos høydepunkter! Book nå.

Fra 1095 kr
Muir Woods, Sausalito & Alcatraz

Muir Woods, Sausalito & Alcatraz

Gå en uforglemmelig tur i Muir Woods, hjemmet til de gigantiske redwood-trærne. Tilbring tiden ved å gå rundt på egenhånd, og nyt roen. Deretter drar vi til kystbyen Sausalito og avslutter turen med ett besøk til Alcatraz øyen. Tre fantastiske San Franciscos "må sees"!

Fra 1095 kr
Norsk
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn